You are here

METAL MILUTINOVIĆ

Mesto: 
Brendovi: 

METAL MILUTINOVIĆ nalazi se u Glogovcu. Osnovani smo 1992. godine. Poseban deo je proizvodni pogon sa kovačnicom i valjalicom marke HEBO sa velikim izborom alata za valjanje. Svi naši proizvodi su zaštićeni od korozije postupkom toplog cinkovanja.

Sarađujemo sa cinkarom Latifović iz Kruševca. Farbanje se obavlja specijalnim bojama, na vodenoj bazi, direktno na cink bez prajmera.

Naša firma ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa italijanskom firmom Rik-Fer od koje nabavljamo deo repromaterijala.

Tržište je prošireno te sada imamo saradnju i sa klijentima iz Nemačke, Francuske i našim najvećim partnerom firmom Europa smed iz Švedske.

METAL MILUTINOVIĆ se bavi izradom kapija, ograda, gelendera, stepeništa, zaštitinih rešetki, nameštaja od kovanog gvožđa, nadstrešnica od lima i leksana, metalnih konstrukcija, montažnih garaža za automobile, umetničke bravarije, građevinske bravarije.

Poznati smo po metalostrugarskim uslugama i po specifičnim uslugama u oblasti izrade elemenata od kovanog gvožđa: uslužno kovanje, uslužno valjanje materijala, uslužna izrada poluproizvoda, elemenata po želji kupaca.

Uz dugogodišnji uspešan rad, kvalitetnim proizvodima i konkurentnim cenama METAL MILUTINOVIĆ je stekao ugled pouzdanog poslovnog partnera.