You are here

Stomatološka ordinacija Gajić

Mesto: 
Address: 
Braće Dirak 7
Slike: 

,,

Brendovi: 

Stomatološka ordinacija Gajić
Stomatološka ordinacija Gajić osnovana je 01.11.2003. godine u Jagodini, osnivač i vlasnik je Dr Gajić P.Vasilije.

U ordinaciji se vrše sve vrste stomatoloških intervencija :

1) lečenja zuba dece i odraslih – konzervativa, endodoncija, preventivna i dečija stomatologija

2) lečenje mekih tkiva usta tj. zapaljenja desni, parodontalnih džepova, uklanjanje kamenca ... – bolesti usta

3) vađenje zuba i sanacija inficiranih rana, otoka i posledica istih, za teže intervencije sarađujemo sa određenim specijalističkim ord. jer smatramo da je timski rad i najbolji rad u interesu pacijenta i ordinacije - hirurgija

4) ispravljanje zuba i među viličnih odnosa uz konsultaciju i rad renomiranog specijaliste, mobilne i fiksne dečije proteze – ortopedije vilica

5) nadoknada zuba fiksnim i pokretnim nadoknadama tj. krunice ( navlake ), mostovi i proteze – protetika

Moja želja kao vlasnika ordinacije je bila da na, za sada, ne uređenom tržištu stomatoloških usluga pokušam da uklonim neke od predrasuda vezanih za rad privatne prakse tipa : kvaliteta, stručnosti, cene ... Iz tih razloga ordinacija radi po sledećim principima :

a) svi materijali za lečenje zuba, mekih tkiva, infekcija vilica su licencirani kao i materijali za ispune ( plombe ), protetika se radi isključivo sa licenciranom tehnikom .

b) stručnost je obezbeđena dugogodišnjim radom, stalnim praćenjem noviteta u oblasti materijala,tehnika rada i svešću o granicama svojih profesionalnih mogućnosti i potrebi saradnje sa licenciranim specijalističkim ordinacijama raznih profila .

c) cene su prilagođene svima građanima mogućnošću izbora jednog od tri paketa usluga i načinima plaćanja pri čemu se naročito vodilo računa da cena ne ide na račun kvaliteta rada i uspešnost lečenja pacijenta ili na razliku u platežnoj moći pacijenta. Sav rad je, po prvi put, podeljen u tri paketa usluga :

1. EKONOM – koji je najpristupačniji za porodičnu sanaciju zuba, studenata, penzionera tj. većine pacijenata. Materijali tj. lekovi, plombe, krunice i proteze su one koje se koriste u državnim ustanovama ( koje to sebi mogu da priušte ) i većini privatnih ordinacija od kojih se razlikujemo samo po ceni .
2. CLASSIC – razlika je u mogućnosti biranja većeg broja lekova, plombi, krunica i proteza – sa ovim vrstama materijala radi relativno manji broj ordinacija i one se, normalno, izdvajaju i cenom ali ne preterano. Primer za to je npr. plomba I klase ( jedna površina ) ekonom i classic => 800 : 1.000 dinara.
3. ESTETIC – za pacijente koji imaju veće zahteve u vezi estetike uveden je i ovaj paket usluga u koji su uključeni maksimalno kvalitativno i estetski materijali ( licencirani ) na tržištu u svim segmentima usluga. Poželjno je zakazivanje usled potrebe dužeg rada.


Materijali za lečenje : zuba, kanala korena zuba, inficiranih rana i slično su isključivo sledećih firmi : Septodont, Voco, Ultradent, GC, Lege Artis, Ivoclar Vivadent i naša Galenika. Materijali za zubne ispune-plombe : 3M ESPE, Ivoclar Vivadent, Kerr, Ultradent i GC . Materijali za protetiku : a) proteze : b) krunica : Uslovi plaćanja : direktnim plaćanjem, platnim karticama, kreditiranjem preko banke ( najpovoljniji dinarski kredit – nije vezan za kurs evra ) već od 14.ooo dinara i to od 6 do 72 mesečne rate. Upozorenje : uzmite za svaku uslugu fiskalni račun radi Vaše i naše sigurnosti i .... zadovoljstava !


Ordinacija GAJIC
Serbia
Jagodina
35000
Brace Dirak 7
+381 35 241 405
+381 35 241 405
+381 63 643 832

ordvaga2@wilandinter.net
www.ordinacijagajic.co.rs