You are here

VUKSANOVIĆ szar

Mesto: 
Address: 
Miloša Obilića 8.
Brendovi: 

Firma je osnovana 1995 godine poseduje kompletnu alatnicu (glodalica - HECKERT, strug, brusilica za ravno brušenje, erozimat) za izradu alata za brizganje platike, mašine za plastiku ima 10 mašina za brizganje plastike kompletnu liniju za reciklažu PP i PE kapaciteta 100kg/h
Za 15 godina poslovanja ostvarena je uspešna saradnja sa kupcima iz Evrope i Srbije.
Mi smo mali i fleksibilan kolektiv. Ovako uređen može u potpunosti da odgovori na zahteve kupaca u najkraćem roku i uz ostvarivanje zahtevanog kvaliteta.
Primena modernih tehnologija (CAD, CNC, CAM..) i visoko obrazovani zaposleni su osnovna prednost VUKSANOVIĆ-a na tržištu.
Integracijom procesa projektovanja, izrade alata i brizganja obezbeđen je potpuni servis potreban za dobijanje kvalitetnog proizvoda u što kraćem roku.
Za potrebe izrade alata za Mikro liv tehnologiju osvojena je i tehnologija brze izrade alata livenjem gnezda u mekom metalu. Za ovaj proces sva potrebna oprema je izrađena u VUKSANOVIĆ-u. Ovo nam omogućuje skraćenje roka izrade alata sa nedelja na dane, bez gubljenja zahtevanog kvaliteta.
Tržišno orjentisan VUKSANOVIĆ, postavljen na kvalitetnim tehnološkim bazama i sa visokoobrazovanim kadrom, ostavaruje bezkompromisan kvalitet po prihvatljivoj ceni.